Site keeps loading but some images from giveaways or avatars never appear. Happening from yesterday. Is it just me?

7 months ago

Comment has been collapsed.

No that happens to me too sometimes. What browser are you using and do you have an ablock? If so which one?

7 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

chrome ublock origin

7 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

That's the same for me as well. I was hoping at least 1 of the 2 was different so I could possibly rule out at least one of those.

7 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Have that sometimes. SG gets game pictures and avatars from steam (i'm guessing) so when steam lags - you have problems here as well. And we all know what kind of severs steam has.

View attached image.
7 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

It is a common problem. I have experienced it a lot in the past couple months and other users have create threads about it as well. I think it is Steam's fault. Their site has loading problems sometimes as well. When Steam has issues, SG has issues will the info that is pulled from Steam.

Edit: If I go to the main giveaway page, there is a giveaway for Frozen Soul and if I view the page source, the image is located at: https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/875260/header.jpg. If it is pulling the image directly from Steam's servers, when Steam is slow, SG is slow.

I don't know much about how websites works, but that is just my guess.

7 months ago*
Permalink

Comment has been collapsed.

I'm guessing its from Steam because Idle Daddy is acting weird as well.

7 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Sign in through Steam to add a comment.