no sry hustla, ale AFAIK to ty juz nie jestes gimbazjalnym utrzymankiem kieszonkowego tylko doroslym studentem. Ja rozumiem dzieciaka co dostaje od rodziców 50zl kieszonkowego na miesiąc, ale 5$ dla dorosłego człowieka jednorazowo? ;p 5$=~16PLN - 2h pracy na studenckim stażu. Więc sry ale "twój argument jest inwalidą" xD
Comment has been collapsed.
Zelg, studiuję dwa kierunki plus robię specjalizację. To jest autentycznie niemożliwe, żeby zapierdalać dwa kierunki dzienne plus specjalizację i jeszcze pracować :) Tym bardziej, że filologia angielska do łatwych nie należy ;P
No i po pierwsze próg w MQG w grudniu to 8$. Do tego jestem w Simultaneous Events, IYS Gifts, S.Gifts Private, a do tego jeszcze w święta pewnie dorzucę jakieś bonusy do tego co dałem. Dodatkowo na święta pewnie zrobię jakieś lepsze giby na forum dla kontrybutorów i fanów puzzli no i dla siebie też gry muszę kupować, bo na SG raczej dużo nie wygrywam. A do tego mam też inne wydatki, to chyba oczywiste :)
Powiedz to lepiej tym, którzy na SG prawie nic (lub nic) nie rozdają. Ja i tak bardzo dużo daję, a przecież nie muszę :)
A czy ja mówię, że nie rozdajesz? Wiem, że rozdajesz ;) Ja tylko odbijałem piłeczkę, co do "kosztowności" tego eventu ;) A co do rzeczywistych kosztów aktywności na kilku frontach na SG uświadamiać mnie nie musisz. IYS co prawda odpuściłem, ale za to WCAL mają urodzinowo-noworoczny własny event, jest to polskie cudo, jest SimGive a i puzzel urodzinowy na 60-pare gibów i ponad 100 gier sam się nie zrobił ;p
A co dociężkiej filologi angielskiej - spróbowałbyś równolegle informatyke teoretyczną i matematykę, to byśmy pogadali xD
A na tych co wgl nie dają to nawet nie ma co języka strzępić, bo taki z 0 CV po paru miesiącach na SG przecież odpowiedzi i tak nie przeczytają - jak nawet nie przeczytali topiku? Wbijają w każde coś o nazwie grupa na forum, piszą inv pls i idą dalej. Jak gdzieś dostaną inva to yay, darmowe liczowanie :> Po co na nich czas marnować? Jadąc po tobie przynajmniej mam świadomość, ze zapewne to przeczytasz xD Tak, wiem, jestem wredną mendą ;)
Nie chodziło mi o kosztowność tego eventu, ale o łączny koszt eventów i grup w tym miesiącu i ogólne moje wydatki w grudniu na SG :) Trochę tu, tam, tu i ówdzie i się zbiera niezła sumka :) Do tego od kilku tygodni w sumie nic dla siebie nie kupiłem takiego oprócz czegoś tam ostatnio na Origin. Na samych bundlach jadę. Muszę w końcu dla siebie kupić jakieś gierki AAA :)
Ja nie mówię, że inne kierunki nie są trudne, ale filologia też do łatwych nie należy. Tym bardziej jak się jeszcze ma drugi kierunek na głowie i specjalizację tłumaczeniową :)
Co do leecherów nic dodać nic ująć.
"Wredna menda"? Come on. Dyskusja na poziomie. Są argumenty, nie ma obrażania, jest normalna rozmowa - pełna kultura. W przeciwieństwie do wielu ludzi, z którymi mam (nie)przyjemność rozmawiać na forach :)
słaby event ktoś zarezerwował mi gre D: nie polecam, bo dru śmierdzi!
Sebo dwa dni temu "no pewnie max 20 osob będzie", a ja mówiłem - bendo naz milijony!
11 Comments - Last post 7 minutes ago by PoeticKatana
154 Comments - Last post 10 minutes ago by LeLecherousLeech
64 Comments - Last post 25 minutes ago by ZPE
349 Comments - Last post 26 minutes ago by Vasharal
48 Comments - Last post 37 minutes ago by Kyog
213 Comments - Last post 1 hour ago by possom2009
27 Comments - Last post 1 hour ago by pizzahut
75 Comments - Last post 46 seconds ago by xxxka
6,340 Comments - Last post 1 minute ago by arafijb
2,202 Comments - Last post 3 minutes ago by grimfandango8888
211 Comments - Last post 21 minutes ago by ShroudOfLethe
39 Comments - Last post 31 minutes ago by herbesdeprovence
9,608 Comments - Last post 33 minutes ago by ba2
6 Comments - Last post 38 minutes ago by antidaz
PLEASE IGNORE THIS THREAD IF YOU DO NOT SPEAK POLISH LANGUAGE, THANKS.
AKTUALIZACJA!
Od teraz osoby z CV nie mniejszym niż $100 mają możliwość dołączenia do Eventu. Mamy nadzieję, że ta decyzja zwiększy trochę liczbę uczestników.
Witam!
Chciałbym Was serdecznie zaprosić do eventu z okazji zbliżającego się Nowego Roku. Dla niezapoznanych z tematem powiem, iż eventy polegają na zebraniu odpowiedniej ilości uczestników, którzy tworzą wcześniej ustalone giveaway'e kończące się w jednym czasie. Przysługuje nam jeden cel - wspólne emocje towarzyszące ostatnim chwilom eventu. Gorąco zatem zachęcam do zapoznania się z wymaganiami.
Event zaczyna się 18.12.2013 (północ), a kończy 01.01.2014 (również północ). Profil grupy znajdziecie tutaj - dowiecie się tam wszystkiego, czego nie jesteście pewni. Pełen regulamin znaleźć możecie w tym miejscu. Poniżej opiszę najważniejsze punkty:
Jeśli zapoznałeś się z powyższym regulaminem oraz akceptujesz jego warunki, zgłoś się do jednego z adminów (dru, beziko, line lub ViciousCrow).
Surowe (dla niektórych) warunki eventu są konieczne, aby nie dopuścić do skrajnych przypadków, w których to osoby ze szczerą chęcią wspólnej zabawy wystawiają wstawki AAA i nie wygrywają nic, a osoby z jedynym zamiarem zgarnięcia jak najwięcej dla siebie dostają to, czego chcą.
Grupy Wylęgarnia Zaparowanych Eventów będziemy używać w przyszłości do innych eventów, tak więc po wszystkim wyczyścimy grupę i będziemy przeprowadzać rekrutację ponownie, na nowy już event.