im having a weird problem with youtube (on pc)
as soon as i enter youtube from my browser , it load a random channel and keeps reloading it and i can do anything :c
anyone has a solution ?!!! help :/

2 months ago*

Comment has been collapsed.

What browser are you using?

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

firefox and it start doing it after the new update , it doesnt happen on chrome

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Standard version or are you a beta tester?

I ask because I'm not beta testing and I use Firefox 64.0.2 and have no issues with youtube at all.

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

FF quantum its beta i think

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

There you go. It might be a bug in the newest beta.

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

i see , i will use the normal version i guess , thanks ;) <3

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

I'm asking my friend, who is also using the Quantum beta, to try that out and see if he gets the same problem.

Edit- Just heard from him and his youtube using the same version is having no problems. I still think it might be a bug.

2 months ago*
Permalink

Comment has been collapsed.

use another browser. If the same behavior insists there is something in your computer (malware probably).
If it is not, clear everything from your browser (cookies, offline data, site settings, EVERYTHING I TELL YOU!), disable every add-on and plugin you have.
If this behavior stops, then start enabling things until you find the culprit xD

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

i did scan my pc for malware and nothing and it doesnt happen on chrome and i saved a lot of passeword on firefox and its sucks to delete everything ;p

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Dont delete passwords mate. Even though you can export them and use them again. Go settings> privacy and security > Clear all history.
Select range to clear : EVERYTHING
and select cache, cookies, site preferences, offline website data
Then disable all plugins addons as i told you.

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

okkkkkkk will do that ;) and like 188 said , it might be a bug from the new update

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

i liked L3zl13 approach also. It's the same with clear data, but faster and more clever.

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

well believe it or not the 2 of you where right , its a problem from the update and HD youtube plugins addons , delete it and problem fixed so thank you :D

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

But, but.. I said to disable plugins... And then to re-enable them to find the culprit...
I was right... GIVE ME PATS!

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

xD

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Have you tried it in incognito mode? If it works in incognito then the problem is related to some cached content or cookie.

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

it was an addon problem called HD youtube , fixed now

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

But did you subscribe to PewDiePie yet?

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

i did years ago :p

2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

View attached image.
2 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Sign in through Steam to add a comment.