The behavior is simple. You write a comment and click submit, the page refreshes, the comment is not posted and there's not a single trace you ever wrote anything. I suspect the server is either busy or for whatever reason it discards the submission due to a bug or a concurrency issue. It's rather annoying, to say the least, especially when you write an elaborate answer and everything is lost upon submission, thereby having to start from scratch.

It happened lots of times and I usually CTRL+C the content before submitting anything but I'd much prefer having it fixed on the system's side than having to proactively take actions against it.

I recommend fixing this by making use of the local storage and reattempting the submission until the server responds with a success message, unless there's a bug in the system that needs fixing to stop this from happening.

6 months ago

Comment has been collapsed.

Has this ever happened to you?

View Results
Yes.
No.
Just passing by.

Never happened to me but I wouldn't doubt software being wonky. I'm on a 128kbps connection for the record.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

This happens when the topic (or just the title?) is edited during the time you spend writing your post.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

^

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

If that is true, then this looks like a design flaw since the title should have no implication on the submitted content. The only thing that should matter is the unique code associated with each thread, like in this instance: CHWIW.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

¯\_(ツ)_/¯

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Yep, and it's been that way for a looooong time. Not sure why this isn't being solved.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

And I thought I was going crazy...

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Nice, thanks for the explanation! :)

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Thanks for the notice, this was resolved in an update today!

Fixed an issue that would cause a comment not to be posted if the name of the discussion, ticket, or giveaway changed while the user was writing their comment.

5 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

I know this problem all to well, and it can be extremely annoying depending on the length of your posting.
The only workaround for me is to copy the post in clipboard in case it fails to post properly. ;)

6 months ago*
Permalink

Comment has been collapsed.

I've been doing the same but from time to time I forget to save it and it happens to lose all the content. If bludshade is right about the reason then this seems to be very easily fixable. Again, you shouldn't be required to take proactive actions for basic usage mechanisms.

6 months ago*
Permalink

Comment has been collapsed.

Yea right. Maybe CG can fix this.
Thanks for bringing this to attention, I think many SG users are affected by that. ;)

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

To be fair, I've had the habit of copying stuff before submitting if it's more than a sentence long for a while now in every website I use. I believe it's because I lost a 10,000 character private message I wrote a few years ago. It's a good habit to have, regardless of a bug like this existing or not.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Happened to me like 20 times in the bidding/spamming event.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

It would be nice if this was fixed, but as it's apparently been around a long time, chances are not high... 😅

In the meantime, ESGST has a fix/workaround (Option 3.3)

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Happened to me at least 5 times since Friday. 5 that I noticed. I'm guessing Touhou's event might be an extra load on the server and things will just go back to normal.

6 months ago
Permalink

Comment has been collapsed.

Sign in through Steam to add a comment.